Domotica Amsterdam

Voor woningautomatisering in Amsterdam!

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare domotica installateur in Amsterdam of omgeving? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Domotica Passie krijgt u gedegen advies van ervaren vakspecialisten. Voor ons staan uw wensen altijd centraal. We denken graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring met bedrijven en particulieren in Amsterdam en omgeving weten wij waar we over praten. Ook hebben we kennis van vele merken, waaronder Fibaro. Wilt u meer weten, advies of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op 06-53439790.

Wat kan er allemaal?

De mogelijkheden zijn eindeloos als u een domotica systeem in Amsterdam zoekt. U zult ervaren dat een domoticasysteem veel voordelen heeft ten opzichte van een klassiek elektronisch systeem:

  • Extra functies: een lichtknop kan meerdere functies hebben. Zo kunnen wij voor u een paniektoets installeren, die de verlichting in uw huis of bedrijf direct inschakelt.
  • Andere functies: met een druk op de knop kunt u het licht inschakelen, maar ook rolluiken of gordijnen sturen. Met een alles-uit-toets kunt u in een keer alle verlichting uitschakelen en de rolluiken laten zakken.
  • Op afstand is bediening mogelijk (via pc, sms of telefoon). Dit levert veel gebruiksgemak op. U kunt bijvoorbeeld met uw telefoon alvast de verwarming aanzetten, zodat u thuiskomt in een warm huis.

.

Amsterdam

Hoe werkt het

Automatisering van uw woning of bedrijf in Amsterdam bestaat grofweg uit twee belangrijke onderdelen. Met busbekabeling, een soort laagspanningscircuit, vraagt u informatie op over aangesloten apparatuur. Op deze kabel zijn bedieningselementen en andere sensoren aangesloten. U kunt dit het beste door een professioneel en erkend installateur laten aanleggen. Vervolgens wordt in de verdeelkast alle informatie verzameld. Deze centrale eenheid zorgt voor de uitvoer van bepaalde acties als u daarom vraagt met bijvoorbeeld een druk op een knop. In de verdeelkast moet u iedere schakelaar en ieder stuurcomponent programmeren. Dat vraagt veel technische en specialistische kennis. Schakel daarom een erkend installatiebedrijf in. Wij komen graag bij u langs in Amsterdam.

Over ons

Bij Domotica Passie bent u aan het juiste adres voor alles wat met woningautomatisering en gebouwbeheer in Amsterdam en omgeving te maken heeft. Onze passie is om met u alle technologische mogelijkheden te ontdekken, zodat u optimaal kunt genieten van uw woning of bedrijf. Wij zijn een erkend KNX specialist en installatiebedrijf. Wij werken met de beste merken, waaronder Fibaro en leveren een verscheidenheid aan diensten. Zo kunnen wij ook uw meterkast vervangen en u adviseren over verschillende domoticasystemen. Heeft u interesse in vakkundige domotica installatie in Amsterdam? Bel dan vandaag nog naar 06-53439790.