Domotica installateur

Ga voor een betrouwbaar domotica installateur!

Wat zou het fijn zijn om met slechts een druk op te knop uw bad te laten vollopen? Of wat dacht u van een paniekknop, waarmee u direct al het licht in huis inschakelt en een alarmcentrale waarschuwt? Het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden van domotica. Deze techniek zorgt voor een naadloze, elektronische verbinding tussen de elektronische apparaten in uw huis of bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vakspecialist en erkend installateur Domotica Passie vertelt u hier graag meer over. Bel voor meer informatie 06-53439790.

De mogelijkheden van domotica

Met een goed domoticasysteem dat is aangepast aan uw wensen en situatie kunt u snel en eenvoudig zorgen voor meer woongenot en veiligheid in uw woning. Bovendien is een investering, die zichzelf terugbetaalt. U kunt namelijk gemakkelijker gebruikmaken van het nachttarief door uw huishoudelijke apparatuur, zoals vaatwasser en wasmachine, ‘s nachts in te schakelen.

Verder draagt het bij aan een waardestijging van uw woning of bedrijf. Wat kan een domotica installateur voor u regelen:

  • Verlichting aan- en uitzetten
  • Verlichting dimmen
  • Stopcontacten aan- en uitzetten
  • Temperatuur, watersproeisysteem en ventilatie regelen
  • Toegangscontrole en videofonie
  • Rolluiken, gordijnen, zonweringen, deuren, hekken en poorten sturen
  • Aanwezigheidssimulatie bij vakantie bijvoorbeeld

Domotica installateur

Kies voor een professional

In uw huis lopen verschillende systemen: van tv en zonwering tot elektriciteit en verwarming. Die zijn allemaal door een eigen installateur geplaatst. Van integratie is geen sprake. U kunt zich voorstellen dat er veel komt kijken bij het automatiseren van al deze systemen tot een domoticasysteem. Dit is geen klus die u zelf wilt doen. Laat het liever over aan een betrouwbare en erkende domotica installateur. Zo weet u zeker dat uw systeem voldoet aan alle wet- en regelgeving. Bovendien voorkomt u zo problemen met uw brandverzekering. Die weigeren uit te keren als er met de elektriciteitsinstallatie gerommeld is. Kies daarom voor een ervaren en professionele installateur.

Over ons

Bij Domotica Passie kunt u terecht voor alles wat met woningautomatisering en gebouwbeheer te maken heeft. Het is onze passie om de technologische mogelijkheden met u te ontdekken. Daarbij staat altijd uw wens centraal. Onze aanpak is uniek, omdat wij een betrokken en professioneel installateur zijn. We leveren kwaliteit en werken bij voorkeur samen met grote en bekende merken, waarvan wij weten dat ze betrouwbaar zijn. Kies voor een vakkundige domotica installateur en bel vandaag nog met 06-53439790.