Domotica installatie

Professionele domotica installatie met passie!

Automatisering dringt door in uw huis. Daarbij denkt u ongetwijfeld eerst aan computers en smart tv’s, maar wat dacht u van woningautomatisering? Domotica is een verzamelnaam voor allerlei vormen van automatisering die met wonen te maken hebben. Verlichting, verwarming en communicatie; zit er een snoer aan, dan kan het onderdeel zijn van een domoticasysteem. Maar hoewel u zelf een lamp kunt ophangen of een computer kunt aansluiten, komt er bij domotica veel meer kijken dan u denkt. Besteed uw domotica installatie daarom uit aan en professional. Vraag naar de mogelijkheden van Domotica Passie via 06-53439790.

 Mogelijkheden

Er is van alles mogelijk als u een domoticaysteem zoekt. Veel huizen hebben nog een traditionele elektronische elektronische installatie, waarbij alle componenten los van elkaar werken. Met een lichtknop zet u het licht eenvoudig aan of uit. Er zit hooguit een dimmer tussen. Kiest u voor domotica installatie, dan heeft u meerdere opties:

  • Een lichtknop kan ook meerdere functies hebben. Zo kunt u een paniektoets laten installeren, die de verlichting in het huis direct inschakelt.
  • Met een druk op de knop kunt u niet alleen het licht aanzetten, maar ook rolluiken of gordijnen bedienen. Of wat dacht u van een alles-uit-toets? Daarmee kunt u in een keer alle verlichting uitschakelen en de rolluiken laten zakken.
  • Op afstand te bedienen (via pc, sms of telefoon). Bediening op afstand is mogelijk, wat veel gebruiksgemak oplevert. U kunt bijvoorbeeld met uw telefoon alvast de verwarming aanzetten, zodat u thuis komt in een heerlijk warm huis en er geen energie verloren gaat.

Domotica installatie

Vier redenen voor betrouwbare domotica installatie:

  1. In uw huis lopen vele verschillende systemen. Het vergt technische en specialistische kennis om die te verenigen in een centraal systeem.
  2. Een domoticasysteem lijkt eenvoudig in elkaar te zitten, maar de installatie ervan is zeer complex. Vraag daarom een professional om dit voor u aan te leggen.
  3. Er komt veel wet- en regelgeving kijken bij uw woningautomatisering. Zorg dat u op de hoogte bent en laat u voorlichten door een betrouwbare partner.
  4. Heeft u zelf met uw elektrische installatie geknoeid en breekt er onverhoopt brand uit? Dan kan het zijn dat uw verzekering niet uitkeert.

Voorkom problemen en kies in alle gevallen voor betrouwbare, professionele en erkende domotica installatie.

Waarom wij?

Vanuit onze passie voor domotica adviseren wij al jarenlang ondernemers en particulieren over woningautomatisering. Onze uitgebreide ervaring en kennis hebben geresulteerd in vele tevreden klanten, die dagelijks het gemak van een geautomatiseerde woning of bedrijf ervaren. Onze klantenkring bestaat uit grote en kleine bedrijven en vele particulieren. Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van installatie, advies of onderhoud? Stuur dan vandaag nog een mail naar info@domoticapassie.nl of bel 06-53439790.