Over Ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in woningautomatisering en gebouw beheer.

Wij zijn actief op het gebied van Domotica. Van advies tot uitvoering en service, zowel voor de professional als de particulier.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en door onze manier van werken. Uitgangspunt is altijd de wens van de klant en niet de technische mogelijkheden.

Van belang is dat een project gestart word met een goed omlijnd plan, waarin de bouwheer en/of architect al zijn/haar ideeën en wensen met ons heeft doorgesproken. Aan de had van dit plan word een voorstel gemaakt uit wat voor installaties gekozen kan worden.

Inmiddels hebben we verschillende projecten afgerond met diversen merken.

Wij zijn niet merk gebonden, het gebruikte merk hangt veelal af van de smaak van de klant, Ook bestaat de mogelijkheid om met verschillende fabrikanten in een systeem te werken.

Wij werken zowel met gesloten al open systemen. Een open systeem is bv. het KNX/EIB.

domotica-passie-installaties

over ons

over-ons-KNX

KNX is een open Domotica standaard waar meer dan 150 fabrikanten deel van uit maken. Bij de links onderin is een aantal van deze fabrikanten opgenomen.

Wij mogen ons KNX specialist noemen. In Nederland zijn op dit moment meer dan 170 KNX Professionals die u op deskundige wijze kunnen ondersteunen. Domotica Passie is lid van KNX Professionals.

over-ons3

Wat doen wij?

Domotica Passie is een systeemintegrator. In uw woning heeft u te maken met verschillende systemen. De verwarming en de elektrische installatie zijn systemen, de TV en de automatische zonwering zijn systemen, de beveiliging en de beregeningsinstallatie zijn systemen.

Al die afzonderlijke systemen werken niet of nauwelijks met elkaar samen. De systemen worden meestal door verschillende leveranciers geleverd en geïnstalleerd. Veelal zijn deze leveranciers alleen met het eigen product actief en ontbreekt kennis en ervaring om deze systemen te integreren. Wij adviseren u en begeleiden u bij deze trajecten.

Daarnaast leveren wij Domotica producten, wij zijn niet merk gebonden en werken met diverse merken en systemen. De keuze hiervan hang af van u als eindgebruiker, graag adviseren wij u bij uw keuze.

Als u een huis laat bouwen of grondig verbouwen, heeft u de unieke mogelijkheid uw huis volgens uw wensen in te richten. Dan wordt uw woning dus volledig aan uw eisen ingericht. Men vergeet vaak de elektrische installatie.

Automatisering dringt ook door in de woning. Niet alleen door de aanschaf van een computer voor tekstverwerken en internet, maar ook via woning automatisering.

Domotica is de verzamelnaam voor alle vormen van automatisering die met wonen te maken hebben. Verlichting, verwarming, communicatie, veiligheid: elk ‘apparaat’ waar een snoer aan zit kan een onderdeel vormen van een Domotica systeem.

Multimedia, verlichting die met één druk op de knop de sfeer in de woning aanpast (van ‘eten’ naar ‘film kijken’ bijvoorbeeld), internet, de alarminstallatie: Domotica regelt het allemaal. En ingewikkeld? Helemaal niet.

Het toepassen van Domotica biedt tal van mogelijkheden om een woning volledig af te stemmen op de wensen en behoeften van de huidige bewoners in verschillende levensfasen, maar ook op die van toekomstige bewoners. Zonder hak- en breekwerk.

over-ons4