Erkend installateur

Kies voor een erkend installateur

Misschien kunt u wel een een lamp ophangen, een lichtschakelaar vervangen of een bewegingsmelder installeren. Maar kunt u deze producten ook integreren in een volwaardig en erkend domoticasysteem? Waarschijnlijk niet. Dat is ook niet zo vreemd, want u bent geen professioneel installateur er komt heel wat kijken bij de installatie. U zult rekening moeten houden met allerlei wet- en regelgeving. Bovendien keren sommige brandverzekeringen niet uit als zij weten dat u zelf aan uw elektriciteitsinstallatie hebt gewerkt. Vraag daarom een erkend installateur, zodat u weet dat alles goed geregeld is. Domotica Passie gaat graag voor u aan de slag. Bel vandaag nog naar 06-53439790.

Verschillende systemen

Waarschijnlijk heeft u thuis nog een klassiek elektronisch systeem. Dat betekent dat u in uw woning te maken heeft met verschillende systemen, zoals de verwarming, elektrische installatie, de tv, automatische zonwering en beveiliging. Die werken alleen niet of nauwelijks met elkaar samen. Als erkend expert kan onze istallateur met u meedenken hierover en geven u advies. Bovendien kennen wij verschillende merken en domoticasystemen. Dat is het voordeel van een erkend installateur.

Complexiteit van een domotica systeem

Hoewel u kunt kiezen voor automatisering van uw woning, die voornamelijk uit twee onderdelen bestaat, komt er alsnog veel kijken bij installatie. U heeft busbekabeling, een soort laagspanningscircuit, nodig om informatie op te vragen over aangesloten apparatuur. Op deze kabel zijn bedieningselementen en andere sensoren aangesloten. De installateur zal dit moeten aansluiten. Vervolgens wordt in de verdeelkast alle informatie verzameld. Dit is een centrale eenheid, die bepaalde acties uitvoert als u daarom vraagt door bijvoorbeeld op een knop te drukken. Iedere schakelaar en iedere stuurcomponent in de verdeelkast moet worden geprogrammeerd. Dat vraagt veel technische kennis. Schakel daarom een erkend installateur in.

Erkend installateur

Daarom Domotica Passie

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder domoticasysteem voor u aanleggen, waarbij we u ook graag adviseren over merken en opties. Uiteraard gebruiken wij als installeur ook de professionele producten van grote fabrikanten. Wij zijn erkend KNX specialist, wat betekent dat wij kennis hebben van Europees en wereldwijd dé basistechniek voor woning- en gebouwautomatisering. Kortom, zoekt u een erkend installatiebedrijf? Dan hebt u met Domotica Passie de perfecte partner gevonden. Mail voor meer informatie naar info@domoticapassie.nl of bel vandaag nog: 06-53439790.