Domotica

Ontdek het gemak van domotica

Vanuit kantoor al het bad laten vollopen na een lange werkdag. Met slechts je stem het licht aandoen. Of met één handomdraai alle gordijnen kunnen sluiten. Het klinkt nog als toekomstmuziek, maar wist u dat het mogelijk is om de verschillende systemen in uw huis met elkaar te integreren? De bouw of verbouwing van uw huis is een uitstekende gelegenheid om te kijken naar deze mogelijkheden, maar ook in een een bestaande woning is van alles mogelijk. Vraag ernaar bij de experts van Domotica Passie en bel vrijblijvend voor meer informatie naar 06-53439790.

Wat is domotica?

Het woord domotica is een samentrekking van het Latijnse woord domus (woning) en telematica. Hierbij worden alle consumentenelektronica met elkaar verbonden door een ‘naadloos elektronisch netwerk’. U kunt hierbij denken aan verlichting, verwarming, koeling, toegangscontrole, beveiliging en huishoudelijke apparaten. Deze nieuwe technologie raakt steeds meer ingeburgerd. Dat is ook niet zo vreemd, want domotica werkt onopvallend en op de achtergrond. Het verhoogt ongemerkt uw woon- en leefcomfort.

Wat kan domotica?

Meer comfort, meer veiligheid en een waardestijging van uw woning of bedrijfsgebouw. Het juiste domoticaysteem levert u veel voordeel op. Wat kan een systeem allemaal voor u doen?

  • Aan- en uitzetten van verlichting
  • Dimmen van verlichting
  • Aan- en uitzetten van stopcontacten
  • Regelen van de temperatuur
  • Regelen van ventilatie
  • Regelen van het tuinsproeisysteem
  • Toegangscontrole
  • Sturen van rolluiken, gordijnen, zonweringen, deuren, hekken en poorten
  • Aanwezigheidssimulatie

Domotica

Wat kost het?

Bij de bouw van een nieuwe woning kost een klassieke elektriciteitssysteem ongeveer 3% van het totale bouwbudget. Een domoticasysteem kost ongeveer 5%. U bent in het begin dus duurder uit. Die investering betaalt zich in de loop van de jaren terug. U kunt voor uw huishoudelijke apparaten bijvoorbeeld gemakkelijk gebruik maken van het voordelige nachttarief. Wilt u extra opties qua domotica, zoals dimbare verlichtingskringen, een audioverdeelsysteem of geïntegreerde videofonie, dan betaalt u hier een meerprijs voor.

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd is in woningautomatisering en gebouwbeheer, voor zowel bedrijven als particulieren. Onze focus ligt op domotica, van advies tot uitvoering en service. Het uitgangspunt voor ons is de wens van onze klant. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op een persoonlijke en betrokken aanpak. Inmiddels hebben we vele projecten voor afronden voor verschillende klanten. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Stuur dan vandaag nog een mail naar info@domoticapassie.nl of bel ons op 06-53439790.