Domotica Wassenaar

Uw betrouwbare partner in domotica

Zoekt u een bedrijf dat u in Wassenaar of omgeving kan adviseren over automatisering van uw woning of bedrijfspand? En die het ook voor u kan aanleggen? Ontdek dan de betrokken aanpak en klantgerichte service van Domotica Passie. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij vele nieuwe en bestaande systemen. Ook hebben wij al voor vele tevreden klanten mogen werken. Verder zijn wij erkend KNX specialist en werken wij met de beste merken, zoals Fibaro. Wilt u weten wat wij voor u in Wassenaar kunnen doen? Bel dan snel naar 06-53439790 en vraag naar de mogelijkheden.

Is woningautomatisering iets voor mij?

De kans is groot dat u al gebruik maakt van automatisering in uw woning of bedrijf in Wassenaar. Ook huishoudtoestellen, deurintercoms en videofonie vallen hieronder. In de laatste jaren zijn de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opgevolgd. U heeft geen computer meer nodig, maar een smartphone is vaak al voldoende. Bovendien zijn er vele intelligente systemen waarmee u met een slechts een druk op de knop bijvoorbeeld alle verlichting in uw woonkamer uitschakelt. Een domotica systeem in Wassenaar kost weinig meer dan een gewone elektrische installatie. Wij kunnen u uw volledige domotica installatie uit handen nemen.

Bedieningsmogelijkheden

Wilt u dat het systeem autonoom werkt of wilt u een zekere mate van controle behouden? Wij adviseren graag over welke vorm van automatisering het beste bij uw wensen en behoeften aansluiten. Daarnaast zijn wij een erkend installateur en kunnen we uw systeem in Wassenaar voor u aanleggen. Daarbij heeft u de keuze uit vier bedieningsmogelijkheden:

  • Traditionele drukknoppen zijn een vertrouwde keuze. Onder de toetsen kunnen bepaalde acties of functies geprogrammeerd worden. Dit is specialistisch en technisch werk, wat u het beste kunt uitbesteden aan een installatiebedrijf.
  • Aanraakschermen: dit geeft veel mogelijkheden en de meeste schermen zijn op het gevoel te bedienen. Meer geavanceerde schermen hebben een ingebouwde videofoonfunctie.
  • Bedienen van op afstand: bijvoorbeeld met uw iPod of iPod kunt u thuis in Wassenaar het licht aanzetten of de temperatuur verhogen. Dit is een populaire bedieningsmogelijkheid.
  • Computer: via het scherm is bediening, programmering en visualisering mogelijk. We zijn een ervaren domotica installateur en leggen dit graag aan u uit.

Wassenaar

Vraag persoonlijk advies

Gaat u verhuizen, verbouwen of renoveren in of naar Wassenaar? In die gevallen verdient het extra aandacht om over de mogelijkheden na te denken. Als u de meterkast vervangen moet, kunt u direct domoticasystemen aanleggen. Bent u al overtuigd? Twijfel dan niet langer en vraag gratis vrijblijvend om advies of meer informatie. We sturen u ook graag een offerte toe of komen bij u langs in Wassenaar. Mail hiervoor naar info@domoticapassie.nl of neem telefonisch contact met ons op 06-53439790