Domotica Zandvoort

Voor een uitstekend domotica systeem in Zandvoort!

Hebt u een huis of bedrijf in Zandvoort of omgeving? En wilt u graag meer wooncomfort en gebruiksgemak thuis of op kantoor? Denk dan eens aan woningautomatisering. Hierbij wordt alle consumentenelektronica met elkaar verbonden in een ‘naadloos elektronisch netwerk’. Zet vanuit uw werk alvast de verwarming aan of laat het bad vollopen. Of wat dacht u van een volautomatisch veiligheidssysteem? Detecteert een van de sensoren brand of rook, dan wordt direct de alarmcentrale gebeld en de deur ontgrendeld. Zo kunt u snel een veiligere plek opzoeken. Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden voor u in Zandvoort bij Domotica Passie en bel naar 06-53439790.

Wat is het?

Domotica is een samentrekking van het Latijnse woord domus (woning) en telematica. Steeds meer mensen maken gebruik van deze nieuwe technologie. Zij genieten van het woon- en leefcomfort, wat dankzij woningautomatisering sterk verbeterd wordt. Bovendien is het een waardestijging voor uw woning of bedrijfspand in Zandvoort.

Het juiste domoticaysteem levert u veel voordeel op. Wat kan een domotica installatie allemaal voor u doen?

  • Aan- en uitzetten van verlichting
  • Dimmen van verlichting
  • Aan- en uitzetten van stopcontacten
  • Regelen van de temperatuur
  • Regelen van ventilatie
  • Regelen van het tuinsproeisysteem
  • Toegangscontrole
  • Sturen van rolluiken, gordijnen, zonweringen, deuren, hekken en poorten
  • Aanwezigheidssimulatie

Zandvoort

Energie besparen

Woningautomatisering levert u veel voordeel op. U krijgt een beter zicht op het energiegebruik van uw woning of bedrijf in Zandvoort. Zo kunt u verschillende grote toestellen in huis, zoals een droger, vaatwasmachine of boiler, op het goede nachttarief aanzetten. Bovendien kunt ruimtes slimmer verwarmen en verlichten. Een kamer is op de ideale temperatuur als dat nodig is, bijvoorbeeld als u opstaat. Vergeten de verwarming uit te zetten of een raam te sluiten? Via uw telefoon kunt u het alsnog regelen. Een ander voordeel is dat u sluipverbruikers ontdekt, waarmee u eigenlijk ook weer kunt besparen. Zo verdient uw domotica systeem in Zandvoort zich vanzelf terug.

Wat kunnen wij voor u doen?

Op zoek naar installatiebedrijf in Zandvoort of omgeving? Wij zijn een erkend installateur van domoticasystemen en zijn erkend KNX specialist. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we kennis van bestaande en nieuwe systemen en merken, waaronder Fibaro. Gaat u uw meterkast vervangen? Dan is dat het perfecte moment om ons als domotica installateur te bellen voor advies. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan voor ons steeds centraal. We kunnen het ook voor u in Zandvoort aanleggen. Wilt u eerst meer informatie? Mail dan naar info@domoticapassie.nl. Of bel: 06-53439790.